Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Parketin hionta & lakkaus

SJL-Group on parketti-, puu ja laminaattilattioiden ammattilainen. Olemme erikoistuneet lattioiden asennuksiin, kunnostukseen ja hiontaan. Teemme niin vanhan kuin uuden parketin ja puulattian hiontaa sekä lakkausta. Toimimme muun muassa seuraavilla paikkakunnilla: Vantaa, Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vihti, Salo ja lähikunnat.

Ota yhteyttä meihin, kun mietit lattiaremonttia tai kaipaat neuvoa lattian hiontatöihin. Suosittelemme varaamaan ilmaisen arviointiajan, jotta voimme antaa tarkan kustannusarvion lattian kunnostukselle. Samalla käymme läpi työvaiheet sekä esittelemme eri sävyvaihtoehtoja. Työn kustannuksiin vaikuttavat muun muassa hiottavan alueen koko, parketti- tai puulattian materiaali sekä kunto. Katselmuksen perusteella laadimme sinulle edullisen ja kilpailukykyisen tarjouksen. Voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla alla olevan yhteydenottopyynnön kautta.

Parketin hionnalla ja valkolakkauksella saa vanhasta lattiasta valoisamman kokonaisuuden

Puulattian ja parketin hionta sekä lakkaus edellyttää vankkaa osaamista ja ammattitaitoa. Vanha parketti pystytään useimmissa tapauksissa kunnostamaan hienoksi käyttölattiaksi. Parketin kunnostaminen on myös edullisempaa kuin lattian vaihtaminen uuteen. Lattian hionta poistaa vanhan lakan ja mahdollistaa pinnan uudelleen käsittelyn. Laadukas pintakäsittely viimeistelee työn ja antaa lattialle kauniin sävyn sekä kulutuskestävyyttä.

SJL-Groupin kautta saat tilattua lähes kaikki puulattioihin liittyvät työt. Teemme lattioiden asennukset, sävytykset, öljyämiset, lakkaukset ja vahaukset sekä muut työt aina sovitussa ajassa. Parketin hionta paljastaa vanhan lakan alta puupinnan, joka voidaan käsitellä ja sävyttää suuntaa antavien värimallien mukaan. Hiontatyö tehdään huolella, jotta puulattian pinta saadaan näkyviin ja kitattua. Hionta suoritettaan mahdollisuuksien mukaan koneellisesti ja tarvittaessa ahtaat paikat hiotaan käsin.

Tunnemme lähes kaikki lattiamateriaalien ominaisuudet ja niille sopivat työmenetelmät. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan ja tehneet Suomea paremmaksi olla ja elää. Työkohteisiimme kuuluvat niin kotien kun julkisten tilojen sekä palloiluhallien lattiat rajamaaluksineen ja kokoustilojen lattiat. Panostamme samalla asiakaspalveluun ja takaamme aina onnistuneen lopputuloksen. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja mahdollisuuksista!

Lattian lakkaus ja kunnostus ammattitaidolla

Toteutamme erilaisia lattiatöitä kuten lautalattioiden hiontaa ja lakkausta pitkän kokemuksen tuomalla asiantuntijuudella. Puulattia on yksi sisustuksen näyttävimmistä elementeistä ja kunnostettu lattia tuo lisäarvoa asunnollesi sekä lisää viihtyvyyttä. Lattian huolelliseen kunnostukseen sekä pintakäsittelyn valintaan kannattaa paneutua, jotta lopputulos on varmasti mieleinen. Me SJL-Groupilla autamme mielellämme valitsemaan lattiamateriaalille oikeat työtavat ja käsittelyyn sopivat tuotteet.

SJL-Group tekee lattioiden hionnat ja käsittelyt aina alusta loppuun ammattiylpeydellä. Kun lattian pinta on hiottu ja kunnostettu, sävytetään lattia asiakkaan valitsemalla sävyllä asunnon tyyliin ja tunnelmaan sopivaksi. Puulattian käsittely antaa pinnalle kulutus- ja hankauskestävyyttä. Lattian käsittelyssä ja sävytyksessä suosituimpia ovat valkolakkaus, maalaus ja petsi. Lattiaan saadaan haluttu sävy esimerkiksi sekoittamalla lakan joukkoon pasta. Suosittu valkolakkaus luo tilaan kauniin ja valoisan kokonaisuuden. Lattian sävyä voidaan muuttaa sävylakan kerrosten lukumäärän mukaan. Petsi korostaa puun luonnollisia värejä. Myös petsejä ja sävytteitä on saatavilla eri väreinä. Lisäämällä pintaan vielä lakkakerroksia saadaan lattiasta helppohoitoisempi ja samalla saavutetaan valittu kiiltoaste.

Ota yhteyttä puulattioiden asiantuntijoihin!

Parketin hionta, lakkaus ja kunnostus on meille arkipäivää. SJL-Group toteuttaa lattiatyöt aina toiveittesi mukaisesti. Päätoimialueenamme on Kirkkonummi, Vihti, Salo, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muut lähikunnat. Sopimuksen mukaan toteutamme puulattioiden hiontatyöt ja lakkaukset myös muualla Suomessa. Vastaamme mielellämme lattian hiontaan ja käsittelyyn liittyviin kysymyksiin!