Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Parketin hionta ja lakkaus Vantaalla

Rosoinen ja kulunut tyyli sopii ehkä joihinkin sisustuselementteihin, mutta lattiaan? Ei välttämättä niinkään! Ajan sävyttämän parketin saa helposti kuntoon ammattilaisen tekemällä hionnalla ja lakkauksella. Huolellisesti hiottu ja lakattu parketti nostaa asunnon arvoa ja parantaa sen kestävyyttä arjen kulutuksessa. Esteettisistä syistä puhumattakaan! Kun parkettisi on vailla kunnostusta, ota yhteyttä SJL-Group:iin. SJL-Group on parketti-, puu ja laminaattilattioiden hiontaan ja lakkaukseen erikoistunut ammattilaisesi Vantaan alueella.

Parkettityöt meiltä yli 30 vuoden kokemuksella

Parkettilattian hiominen ja lakkaaminen on suosittu keino ylläpitää asunnon ilmettä helposti ja kohtuullisella hinnalla. Meiltä saat puulattioiden hionnat pitkällä kokemuksella. Kunnostamme niin uudet kuin vanhat parketit sekä yksityisissä asunnoissa että julkisissa tiloissa, kuten juhlasaleissa, palloiluhalleissa ja muissa isommissa tiloissa.

Pyydä meidät paikalle tarkistamaan parkettisi kunto maksutta! Kartoitamme tilanteen ja annamme tarkan kustannusarvion lattian hiontatyölle. Ajan voit varata puhelimitse tai sähköpostilla alla olevan yhteydenottopyynnön kautta – toimimme kaikkialla Vantaalla.

Jätä parketin hionta ja lakkaus ammattilaisten käsiin

Parketin hionta vaatii ammattitaitoa, materiaalien tuntemusta ja oikenlaiset hiomakoneet. Osaava tekijä pystyy useimmissa tapauksissa kunnostamaan vanhan parketin uudenhohtoiseen kuntoon. Hionta on tarkkaa työtä, jota ei kannata koskaan tehdä ilman oikeita työvälineitä ja huolellista pölynpoistoa. SJL-Groupin kautta saat kaikki parkettityöt ensiluokkaisella työnjäljellä. Jätämme jälkeen paitsi kiiltävän parketin, myös siististi pidetyn kiinteistön!

Miten parketin hionta ja lakkaus tapahtuu?

Suoritamme parketin, puulattian tai lankkulattian hionnan mahdollisuuksien mukaan koneellisesti ja tarvittaessa haastavimmat paikat hiotaan käsin. Lattian hionta poistaa kuluneen lakan ja paljastaa vanhan lakan alta puupinnan, joka sitten käsitellään halutulla tavalla. Lattian käsittelyssä ja sävytyksessä suosituimpia ovat valkolakkaus, maalaus ja petsi. Valkolakkauksella saadaan lisättyä asuntoon valoisuutta, kun taas petsi korostaa puun luonnollisia värejä. Lattian sävyä voidaan muuttaa lisäämällä sävylakan kerroksia. Myös petsejä ja sävytteitä on saatavilla eri väreinä.

Puulattian huolellinen käsittely on tärkeää, sillä se antaa pinnalle kulutus- ja hankauskestävyyttä. Lisäämällä pintaan lakkakerroksia lattiasta saadaan helppohoitoisempi ja halutessa kiiltävämpi. Epäiletkö mikä työtapa ja käsittely sopii juuri sinun lattiallesi? Ei huolta, me SJL-Groupilla autamme valitsemaan lattiamateriaalin käsittelyyn sopivat tuotteet!

Kiiltävä parketti on asuntosi käyntikortti

Näyttävä parketti on yksi asunnon silmäänpistävimmistä elementeistä. Parketti on arjessa jatkuvassa kulutuksessa ja se on lisäksi todellinen sisustuksen kulma kivi. Siksi parketti kannattaa kunnostaa heti, kun liialliset käytön jäljet alkavat häiritä. Me hoidamme lattiatyön huolella loppuun saakka niin, että tuloksena on kiiltävä, kestävä ja viimeistelty parketti! Toteutamme parkettien hionnan ja lakkauksen pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä, kun tarvitset parketin hiontaa Vantaalla

Meille parkettityöt ovat arkipäivää. Oli kyseessä sitten muutama kymmen neliö, kaksikerroksinen omakotitalo tai suurempi sisäurheilukenttä, me hiomme ja lakkaamme parketin priimakuntoon! SJL-Groupilta saat parkettityöt puu- ja lankkulattioille aina toiveittesi mukaisesti. Toimimme Vantaalla – ota yhteyttä mikäli jokin arveluttaa tai olet valmis tilaamaan parketin hionnan pintakäsittelyineen.