Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Parketin hionta ja lakkaus Salossa

SJL-Group on parketti-, puu ja lankkulattioiden käsittelyn ammattilainen. Kun rosoinen ja ajan sävyttämä parkettisi tarvitsee hiontaa, ota yhteyttä meihin! Hoidamme parkettien hionnat ja lakkaukset Salossa yli 30 vuoden kokemuksella. Meiltä saat edullisen tarjouksen ja huippuunsa hiotun lopputuloksen. Kiiltävä ja uudenhohtoinen parketti tekee vaikutuksen paitsi vieraisiisi, myös nostaa asunnon arvoa ja ennen kaikkea parantaa jokapäiväistä asumisviihtyvyyttä. Tutustu alta parketin hiontaan ja lakkaukseen ja ota yhteyttä!

Kun parkettisi on vailla hiontaa ja lakkausta, soita ilmainen arviointi aika meiltä!

Teemme parketin ja puulattian hiontaa sekä yksityisiin asuntoihin että julkisiin tiloihin, kuten urheiluhalleihin, tapahtumatiloihin ja muihin suurempiin kiinteistöihin. Ennen kun mietit parketin vaihtamista kokonaan, pyydä meidät paikalle kartoittamaan lattiasi kunto. Parketin hionnalla ja lakkauksella saadaan useimmiten vanhasta lattiasta hieno ja kestävä käyttölattia!

Meiltä saat aina maksuttoman arviointiajan, jolloin pääsemme tarkastamaan parkettisi kunnon ja antamaan tarkan kustannusarvion työlle. Työn kokonaiskustannukseen vaikuttaa hiottavan alueen koko, parketti-, puu-, tai lankkulattian materiaali sekä kunto. Voit varata ajan kartoituskäynnille puhelimitse tai sähköpostilla alla olevan yhteydenottopyynnön kautta – toimimme kaikkialla Salon alueella.

Uusi ilme asuntoosi helposti ja edullisesti – tilaa parketin hionta Salossa

Kartoituskäynnin perusteella laadimme sinulle edullisen ja kilpailukykyisen tarjouksen, jonka jälkeen pääsemmekin aloittamaan parkettityöt juuri sinulle sopivalla aikataululla. Meille voit huoletta jättää kaikki parkettityöhön liittyvät suunnittelut ja valmistelut. Vaikka käsittelytapaan ja lakkauksen sävyyn pääset tietysti vaikuttamaan itse! Ammattilaistemme avulla työ sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Tunnemme lähes kaikki lattiamateriaalien ominaisuudet ja niille sopivat työmenetelmät.

Parketin, puulattian tai lankkulattian hionta ja lakkaus edellyttää laajaa osaamista ja ammattitaitoa. Hiontaa ei koskaan kannata tehdä ilman oikeita tekniikoita ja asianmukaisia koneita sekä työvälineitä. SJL-Groupilta saat parkettityöt kaikenlaisiin kohteisiin!

Parketin hionta ja lakkaus: näin se hoituu!

Lattian hionnalla poistetaan ensin kulunut lakka. Vanhan lakan alta saadaan esiin puupinta, joka voidaan käsitellä suuntaa antavan värimallin mukaisesti. Hiontatyö tehdään mahdollisuuksien mukaan koneella ja ahtaat paikat hiotaan tarvittaessa käsin. Hionta on tärkeä suorittaa huolella, jotta puulattian pinta saadaan kunnolla näkyviin ja kitattua.

Hionnan jälkeen puulattia käsitellään parhaan kulutus- ja hankauskestävyyden takaamiseksi. Lattia voidaan käsitellä ja sävyttää valkolakkaamalla, maalaamalla tai petsillä. Näistä suosituimpana valkolakkaus tuo tilaan avaruutta ja valoisuutta kauniilla vaalealla pinnallaan. Petsi puolestaan tuo esiin puun luonnolliset värit. Me SJL-Groupilla autamme mielellämme valitsemaan lattiamateriaalille oikeat käsittelytavat ja kerromme lisää sopivista tuotteista!

Ota yhteyttä SJL-Groupiin, kun tarvitset parketin hiontaa Salossa

SJL-Group toteuttaa parkettityöt osaavasti aina toiveitasi kuunnellen. Oli kyse sitten vanhan kerrostaloasunnon lankkulattiasta tai suuren omakotitalon parketista, me hiomme lattian viimeistä senttiä myöten tasaisen kiiltäväksi. Parkettilattian hiominen ja lakkaaminen on helppo ja kohtuullisen hintainen keino ylläpitää lattian esteettisyyttä. Panostamme ensiluokkaisen työnjäljen lisäksi aina myös onnistuneeseen asiakaskokemukseen. Ota yhteyttä, kun tarvitset parkettitöitä Salossa, vastaamme mielellämme kaikkiin lattian hiontaan ja käsittelyyn liittyviin kysymyksiin!