Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Parketin hionta ja lakkaus Kauniaisissa

Hyväkuntoisella parketilla kelpaa tepastella – niin sinä kuin vieraasikin! Puulattia on yksi asunnon näyttävimmistä sisustuselementeistä ja hyvin hoidettuna se nostaa paitsi asunnon arvoa, myös parantaa asumisviihtyvyyttä. Ehkä vanha parkettisi on jo rosoinen ja ajan sävyttämä? Soita ilmainen arviointiaika ammattilaisiltamme ja me arvioimme parkettisi kunnostustarpeen!

Edulliset parkettien hionnat pitkäaikaisella kokemuksella

SJL-Group on erikoistunut parketti-, puu ja lankkulattioiden hiontaan ja lakkaukseen. Meiltä saat edulliset parkettien hionnat Kauniaisissa jo yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme niin vanhan kuin uuden parketin ja puulattian hiontaa ja lakkausta sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin. Suoritamme hionnat nykyaikaisilla koneillamme, mutta ahtaat paikat hiotaan tarpeen vaatiessa käsin. Osaavat tekijämme pystyvät useimmissa tapauksissa kunnostamaan vanhan parketin uudenhohtoiseen kuntoon!

Ilmainen kartoituskäynti kustannusarvion tekemiseen

Tarkastamme parkettisi tilanteen ja annamme tarkan kustannusarvion lattian kunnostukselle ilmaisen kartoituskäynnin yhteydessä. Kokonaiskustannukseen vaikuttaa muun muassa hiottavan alueen koko, parketin tai lankkulattian materiaali sekä tietysti kunto. Kun tarjous on hiottu sopivan edulliseen kuntoon, päästään aloittamaan itse parketin hiominen.

Parketin hionta ja lakkaus vaivattomasti sinulle

Suoritamme puulattian, lankkulattian tai parketin hionnan vankalla osaamisella. Parketin hionta asianmukaisilla koneilla on siistiä ja nopeaa puuhaa. Tasaisen ja viimeistellyn lopputuloksen takaamiseksi hiomme haastavimmat paikat käsin tai pienemmällä hiomakoneella. Hionta on tarkkaa työtä, jota ei kannata koskaan tehdä ilman oikeita tekniikoita ja työvälineitä.

SJL-Groupin kautta saat kaikki parkettityöt aina sovitussa ajassa. Meillä on pitkä kokemus erilaisten lattiamateriaalien käsittelystä: tunnemme puulattioiden ominaisuudet ja niille sopivat työmenetelmät.

Miten parketin hionta ja lakkaus tehdään?

Parketin hionnalla lattiasta poistetaan vanha pinnoite, jotta uusi tarttuu kunnolla parkettiin. Lattian hionta poistaa kuluneen lakan ja mahdollistaa pinnan uudelleen käsittelyn halutun värimallin mukaisesti. Hiontatyö tehdään huolella, jotta puulattian pinta saadaan näkyviin ja kitattua. Parketin hionta kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin vanha pinta on kulunut lähes kokonaan puuhun asti.

Hionnan jälkeen puulattia käsitellään. Parketin käsittely antaa pinnalle kestävyyttä ja pitää parketin hyvänä päivittäisessä kulutuksessa. Lattian käsittelyyn valitaan usein valkolakkaus, maalaus tai petsi. Suositulla valkolakkauksella tilasta luodaan kaunis ja valoisa kokonaisuus. Lattian sävyä voidaan muuttaa sävylakan kerrosten mukaan. Petsi puolestaan korostaa puun luonnollista värisävyä. Myös petsejä ja sävytteitä on saatavilla eri väreinä. Mitä enemmän lakkakerroksia pintaa lisätään, sitä helppohoitoisempi parketista saadaan ja samalla pystytään vaikuttamaan haluttuun kiiltoasteeseen. Ei huolta, jos et ole varma minkälainen käsittely juuri sinun parketillesi sopii. Me SJL-Groupilla vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme valitsemaan lattiamateriaalille oikeat työtavat sekä tuotteet!

Ota yhteyttä, kun tarvitset parketin hiontaa Kauniaisissa

Parkettilattian hiominen ja lakkaaminen on hyvin suosittu keino ylläpitää asunnon ilmettä helposti ja kohtuullisella hinnalla – kokeile sinäkin! Parketin hionta, lakkaus ja sävytys on meille tuttua puuhaa. Toteutamme parkettityöt Kauniaisten alueella aina toiveittesi mukaisesti sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, kun parketin kiilto alkaa olla kadoksissa. Me hoidamme hionnan ja lakkauksen – sinä saat upean parketin!