Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Parketin hionta ja lakkaus Helsingissä

Mietitkö uuden parketin vaihtoa? Se ei välttämättä ole tarpeen! Parketin hionnalla ja lakkauksella saadaan vanhasta lattiasta valoisa ja hieno käyttölattia. SJL-Group on parketti-, puu ja lankkulattioiden hiontaan ja lakkaukseen erikoistunut yritys. Meiltä saat edulliset parkettien hionnat Helsingissä pitkällä kokemuksella. Soita ilmainen arviointiaika, niin katsotaan yhdessä sopiva ratkaisu parketin käsittelyyn! Teemme niin vanhan kuin uuden parketin ja puulattian hiontaa sekä lakkausta.

Aloitetaan ilmaisesta kartoituskäynnistä

Varaamalla ilmaisen arviointiajan pääsemme tarkastamaan parkettisi tilanteen ja antamaan tarkan kustannusarvion lattian kunnostukselle. Samalla käymme läpi hionnan ja lakkauksen työvaiheet sekä esittelemme eri sävyvaihtoehtoja. Työn kustannuksiin vaikuttavat muun muassa hiottavan alueen koko, parketti- tai lankkulattian materiaali sekä kunto. Kartoituskäynnin perusteella laadimme sinulle edullisen ja kilpailukykyisen tarjouksen. Varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla alla olevan yhteydenottopyynnön kautta – toimimme kaikkialla Helsingin alueella.

Uusi ilme asuntoosi parketin hionnalla ja valkolakkauksella

Tarve parketin kunnostukselle syntyy usein esteettisistä syistä. Parkettilattian hiominen ja lakkaaminen onkin suosittu keino ylläpitää asunnon ilmettä helposti ja kohtuullisella hinnalla. Hiottu ja lakattu parketti nostaa asunnon arvoa antaen lattialle paitsi kauniin kiillon, myös paremman kulutuskestävyyden. Osaava tekijä pystyy useimmissa tapauksissa kunnostamaan vanhan parketin upeaan kuntoon!

Puulattian, lankkulattian ja parketin hionta sekä lakkaus edellyttää vankkaa osaamista ja ammattitaitoa. Hionta on tarkkaa työtä, jota ei kannata koskaan tehdä ilman oikeita tekniikoita ja työvälineitä. SJL-Groupin kautta saat kaikki parkettityöt luotettavasti aina haluamallasi aikataululla.

Tunnemme lähes kaikki lattiamateriaalien ominaisuudet ja niille sopivat työmenetelmät. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan. Työkohteisiimme kuuluvat niin kotien kuin julkisten tilojen lattiat aina palloiluhalleista kokoustiloihin. Panostamme aina asiakaspalveluun ja takaamme ensiluokkaisen työnjäljen. Kerromme mielellämme lisää parketin hionnasta ja sillä saavutetuista lopputuloksista!

Miten parketin hionta tehdään?

Lattian hionta poistaa kuluneen lakan ja mahdollistaa pinnan uudelleen käsittelyn. Parketin hionta paljastaa vanhan lakan alta puupinnan, joka voidaan käsitellä halutun värimallin mukaisesti. Suuntaa antavista väreistä voidaan valita mieluisa, mutta lopullinen värisävy muodostuu hionnan ja lakkauksen edetessä. Hiontatyö tehdään huolella, jotta puulattian pinta saadaan näkyviin ja kitattua. Suoritamme parketin hionnan mahdollisuuksien mukaan koneellisesti ja tarvittaessa ahtaat paikat hiotaan käsin.

Hionnan jälkeen puulattia sävytetään ja viimeistellään lakkaamalla

Toteutamme parkettien hiontaa ja lakkausta pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Näyttävä parketti on yksi asunnon silmäänpistävimmistä sisustuselementeistä. Siksi hoidamme lattiatyön huolella loppuun saakka niin, että tuloksena on kiiltävä ja viimeistelty lattia. Huolellisesti kunnostettu parketti parantaa myös asumisviihtyvyyttä!

Puulattian käsittely antaa pinnalle kulutus- ja hankauskestävyyttä. Lattian käsittelyssä ja sävytyksessä suosituimpia ovat valkolakkaus, maalaus ja petsi. Suosittu valkolakkaus luo tilaan kauniin ja valoisan ilmeen. Lattian sävyä voidaan muuttaa sävylakan kerrosten lukumäärän mukaan. Petsi korostaa puun luonnollisia värejä. Myös petsejä ja sävytteitä on saatavilla eri väreinä. Lisäämällä pintaan vielä lakkakerroksia saadaan lattiasta helppohoitoisempi ja samalla saavutetaan valittu kiiltoaste.

Heräsikö kysymyksiä? Me SJL-Groupilla autamme valitsemaan lattiamateriaalille oikeat työtavat ja käsittelyyn sopivat tuotteet!

Ota yhteyttä, kun tarvitset parketin hiontaa Helsingissä

Parketin hionta, lakkaus ja sävytys on meille arkipäivää. SJL-Group toteuttaa parkettityöt aina toiveittesi mukaisesti. Toimimme Helsingissä – vastaamme mielellämme lattian hiontaan ja käsittelyyn liittyviin kysymyksiin!