Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Parketin hionta ja lakkaus Espoossa

Kaipaako parkettisi ehostusta? SJL-Groupilta saat parkettien hionnat ja lakkaukset edullisesti pitkällä kokemuksella. Osaavat lattiatöihin erikoistuneet ammattilaisemme saavat kuluneesta puulattiastasi kiiltävän katseenvangitsijan! Huolellinen hionta ja lakkaus parantaa paitsi asumisviihtyvyyttä, myös nostaa asunnon arvoa. SJL-Group auttaa, kun tarvitset parkettitöitä Espoossa.

Parkettityöt edullisesti meiltä:

SJL-Groupilla on pitkä kokemus lattiamateriaalien ominaisuuksista ja käyttäytymisestä. Olemme erikoistuneet juuri parketti-, puu ja lankkulattioiden hiontaan ja lakkaukseen. Teemme parkettityöt niin vanhan kuin uuden parketin tai puulattian kunnostamiseksi. Ota yhteyttä meihin, kun parkettisi näyttää ajan sävyttämältä – meiltä saat neuvoa lattian kunnostamiseen sekä laadukkaan ja viimeistellyn työnjäljen.

Miten parketin hionta ja lakkaus etenee?

Ilmaisen arviointiajan jälkeen pääsemme antamaan tarkan kustannusarvion puulattian tai parketin kunnostukselle. Samalla käymme läpi hionnan ja lakkauksen työvaiheet sekä esittelemme eri sävyvaihtoehtoja. Lopullinen kustannus muodostuu hiottavan alueen koosta, parketti- tai lankkulattian materiaalista sekä kunnosta riippuen. Me laadimme sinulle edullisen ja kilpailukykyisen tarjouksen!

Puulattian hionnalla saadaan ensin poistettua kulunut lakka ja näin voidaan aloittaa pinnan uudelleenkäsittely. Vanhan lakan alta paljastuva puupinta voidaan käsitellä halutun suuntaa antavan värimallin mukaisesti. Huolellisella hiontatyöllä puulattian pinta saadaan näkyviin ja kitattua. Parketin hionta suoritetaan nykyaikaisilla koneilla ja tarvittaessa ahtaat paikat hiotaan käsin.

Parketin lakkaaminen antaa pinnalle kestävyyttä

Puulattia voidaan käsitellä joko valkolakkauksella, maalauksella tai petsillä. Käsittely on tärkeä, sillä se antaa pinnalle kulutus- ja hankauskestävyyttä. Käsittelytavan voi valita halutun lopputuloksen mukaan: valkolakkauksella saadaan tilaan kaunista valoisuutta, kun taas petsi tuo esiin puun luonnolliset värit. Lattian sävyä voidaan muuttaa sävylakan kerrosten lukumäärän mukaan ja myös petsejä on saatavilla eri väreinä. Lisäämällä pintaan vielä lakkakerroksia saadaan lattiasta helppohoitoisempi ja saavutetaan valittu kiiltoaste.

Ammattitaitoisten tekijämme ehdottavat mielellään erilaisia ratkaisuja ja auttavat valitsemaan lattiamateriaalille parhaiten sopivat tuotteet!

Ota yhteyttä, kun tarvitset parketin hiontaa Espoossa

Kun parkettisi pinta näyttää rosoiselta tai kuluneelta, saattaa olla aika perusteelliselle hiontatyölle. Parkettilattian hiominen ja lakkaaminen on suosittu keino ylläpitää asunnon ilmettä kohtuullisella hinnalla. Sen lisäksi, että hyväkuntoinen lattia toimii käyntikorttina vieraillesi, se on hallitseva elementti, jonka sinä itse näet joka päivä. Eiköhän siis laiteta asuntosi parketti kuntoon!

Puulattian, lankkulattian ja parketin hionta sekä lakkaus edellyttää vankkaa osaamista ja ammattitaitoa. SJL-Group toteuttaa parkettityöt aina toiveittesi mukaisesti jo yli 30 vuoden kokemuksella. Varaa aika ilmaiselle tarjouskäynnille puhelimitse tai sähköpostilla alla olevan yhteydenottopyynnön kautta niin pääsemme aloittamaan.

Meille parketin hionta, lakkaus ja sävytys on arkipäivää!

SJL-Groupin kautta saat kaikki parkettityöt aina sovitussa ajassa. Toimimme Espoon alueella ja tunnemme lähes kaikki lattiamateriaalien ominaisuudet ja niille sopivat työmenetelmät. Työkohteisiimme kuuluvat niin kotien kuin julkisten tilojen lattiat. Panostamme aina hyvään asiakaskokemukseen ja takaamme ensiluokkaisen työnjäljen. Hionta on tarkkaa työtä, jota ei kannata koskaan tehdä ilman oikeita tekniikoita ja työvälineitä. Ota siis yhteyttä meihin, kun tarvitset luotettavaa parkettitöiden tekijää.