Kampanjat!
040 558 7207 - Soita & sovi arviointi

Palvelut

SJL-Group on erikoistunut parketti-, puu ja laminaattilattoiden asennuksiin, kunnostustöihin, hiontaan ja saneerauksiin. Meiltä edulliset lattiatyöt Helsinki, Espoo ja Vantaa alueella pitkäaikaisella kokemuksella. Palveluihimme kuuluu lähes kaikki mahdollinen puulattioihin liittyvä:

On asuinpaikkasi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa, Nummela, Vihti, Kirkkonummi, Salo, Lohja  Kauniainen, Saaristo tai muu Etelä-Suomessa oleva paikkakunta – ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin  sovitaan lattiaremontille arviointiaika paikan päälle – tietenkin ilmainen. Työmaakohteella käynti on suositeltavaa, tällöin pystymme antamaan paremman kustannusarvion sekä oikeiden työtapojen ja käsittely-yhdistelmien määrittämiseksi. 

Puulattian suojaus 

Suojakartongilla, kovalevyllä tai Tuprotec -nimisellä parketin suojamateriaalilla. Muistathan, että suojaa ei saa kiinnittää suoraan parkettiin ym. vaan suojat tulee teipata toisiinsa kiinni. Jos suoja teipataan parkettiin kiinni, on mahdollista, että suojateippi vaurioittaa parketin pintaa; teippiä irrotettaessa lattiasta voi irrota esimerkiksi lakkapinta, teipin sisältämän liuotinaineen vuoksi.

Matkoista työkohteisiin ei peritä kilometrikorvausta. Autokulu- ja jätemaksu on 25 EUR/pv.

SJL-Groupin kautta onnistuvat myös muut kodin saneeraukset, remontit ja rakentamiseen liittyvät työt.

Ota yhteyttä!